Skip to content

Minicamping

op boerderijcamping 't Vosje

Minicamping met gasten die zichzelf vermaken

Al bijna 65 jaar verwelkomen wij gasten op ons boerenbedrijf. We zijn dus een boerenbedrijf met een camping erbij. Dat betekent dat het er niet om gaat om uit iedere meter munt te slaan. Wij bieden u dus ruime kampeer-plaatsen, goede sanitaire voorzieningen, een speeltuin en een sportveld.
Een kampwinkel, een disco en ander georganiseerd vermaak is er niet. Dat past niet bij het landelijke karakter van onze minicamping. Onze gasten vermaken zichzelf en elkaar en kiezen daar bewust voor. In overleg is er van alles mogelijk. Barbecue├źn, gezamenlijk pannenkoeken bakken, een kampvuurtje maken, een rondje rijden op onze vrij beschikbare skelters of een fiets huren; het kan allemaal.

Ongedwongen gezelligheid en respect voor elkaars rust bepalen de sfeer.

De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden om te wandelen, te fietsen of te kanovaren. Een typisch Twents vermaak is Klootschieten. U legt een parcours door de omgeving af aan de hand van een zo klein mogelijk aantal worpen met een houten bal gevuld met lood (de kloot).

Een oude smederij, een draaiende korenmolen, twee schaapskooien met kuddes, een natuur-historisch museum, het bakkerij- en ijsmuseum, het avonturenpark Hellendoorn en een uitgebreide kartbaan, het ligt allemaal op slechts een paar kilometer afstand. Maar misschien is nog wel het mooiste: een paar koeien in silhouet tegen een zonsopgang of -ondergang. Of een paar paarden die dromerig aan een bosrand staan. En dat kunt u zien vanuit uw tent of caravan.

Back To Top